Sunday, March 23, 2014



Ook dit jaar kunt u, uw badminton seizoen afsluiten met de "Kawasaki TU Delft Open". Het toernooi zal plaatsvinden op zaterdag 16 juni 2018, van 9 uur 's ochtends tot 10 uur 's avonds, met aansluitend de prijsuitreiking.

Er zal gespeeld worden op 14 banen in 5 onderdelen, te weten: mannen- en vrouwenenkel, mannen- en vrouwendubbel en gemengd dubbel. Om garant te staan voor leuke uitdagende wedstrijden zijn deze 5 onderdelen opgesplitst in 4 sterktecategorieen.

U kunt zich inschrijven voor 1 of 2 onderdelen, voor respectievelijk 10 en 17 euro. TU Delft sportkaarthouders kunnen meedoen met korting.

Tijdens het toernooi zal een stand van Allrackets.com aanwezig zijn waar u terecht kan voor al uw badminton benodigdheden. Ter wille van de veiligheid is er EHBO ter plaatse, die snel en kundig in kan grijpen. Tevens kunt u in de kantine een hapje en drankje nuttigen.

Dit alles is gefaciliteerd in het Sportcentrum van de Technische Universiteit Delft, Mekelweg 8-10, 2628 CD, Delft.

Grijp deze kans dan ook aan om hier op een onvergetelijke manier uw badminton seizoen af te sluiten. De inschrijving is geopend. Schrijf je nu in, want VOL=VOL! De inschrijving sluit op vrijdag 1 juni 2018.